Professionele voicemail voor GSM

Op afstand ingeladen op uw mobiele telefoon.

 

Professionele Telefoonprompts

Keuzemenu, geslotenmelding, voicemail. Alles snel en professioneel geregeld!

 

Internationaal stemmenbestand

Stemmen en vertaling in meer dan 80 talen.

HANDLEIDING: INSTELLEN VOICEMAIL

U heeft een professionele voicemail besteld bij GrandVoices.
Om uw telefoonstem op uw voicemail te kunnen installeren dient u enkele (eenvoudige) stappen te doorlopen. Het is belangrijk dat u onderstaande informatie leest, het kost nog geen 5 minuten.

4

BELANGRIJKE PUNTEN

BIJ DE INSTALLATIE VAN UW VOICEMAIL

DE JUISTE UITSPRAAK

U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat uw naam of bedrijfsnaam op de juiste manier uitgesproken wordt bij uw productie. Het is daarom van belang dat u ons vooraf informeert over de juiste uitspraak van uw naam en bedrijfsnaam.Om het u gemakkelijk te maken hebben wij de GrandVoices Uitspraakservice.
U spreekt de juiste uitspraak van namen of woorden in van uw script door te bellen met de Uitspraakservice, uw opname wordt direct naar de studio gestuurd. Bel hiervoor: 075 7112441

Voice-over Uitspraakservice

GSM PLAATSINGSERVICE

EEN (TIJDELIJKE) PINCODE INSTELLEN

Het is belangrijk dat u direct bij het bestellen uw voicemail instelt op een (tijdelijke) pincode, indien u dit vergeet kunnen wij uw voicemail niet installeren en kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden. Bel met uw mobiele telefoon het nummer van uw voicemail (1233) en kies in het keuzemenu voor de optie “Pincode wijzigen” en verander deze in 2580. Lees voor meer informatie ook onze uitgebreide handleiding:

PERSOONLIJKE BERICHTEN VERWIJDEREN

Natuurlijk zullen wij niet al uw persoonlijke berichten beluisteren en is het niet onze intentie om berichten te verwijderen maar voor uw eigen privacy en om geen berichten te verliezen raden wij u aan om uw persoonlijke berichten te verwijderen wanneer uw voicemail geïnstalleerd wordt. U doet dit door te bellen met uw voicemailbox: 1233

BENT U IN HET BUITENLAND?

Bij sommige providers is het niet mogelijk om een voicemail te installeren wanneer de gebruiker zich in het buitenland bevind.
We vragen u dan ook om dit vroegtijdig aan ons door te geven zodat we de installatie van uw voicemail hierop kunnen aanpassen.

NOG VRAGEN?

STEL ZE GERUST!

Vul onderstaand formulier in en we helpen u zo snel mogelijk.

Is er door ons al geprobeerd te plaatsen?