Skip to main content

Voicemail in laten sprekenMet professionele voice over

 

Professionele Telefoonprompts

Keuzemenu, geslotenmelding, voicemail. Alles snel en professioneel geregeld!

 

Internationaal stemmenbestand

Stemmen en vertaling in meer dan 80 talen.

HANDLEIDING: INSTELLEN VOICEMAIL

Je hebt een professionele voicemail besteld bij GrandVoices.
Om de telefoonstem op je voicemail te kunnen installeren vragen we je enkele (eenvoudige) stappen te doorlopen. Het is belangrijk dat je onderstaande informatie leest, het kost nog geen 5 minuten.

4

BELANGRIJKE PUNTEN

BIJ DE INSTALLATIE VAN JE VOICEMAIL

DE JUISTE UITSPRAAK

Je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat je naam of bedrijfsnaam op de juiste manier uitgesproken wordt bij de productie. Het is daarom van belang dat je ons vooraf informeert over de juiste uitspraak van je naam en bedrijfsnaam.Om het je gemakkelijk te maken hebben we de GrandVoices Uitspraakservice.
Je spreekt de juiste uitspraak van namen of woorden in van je script door te bellen met de Uitspraakservice en je opname wordt direct naar de studio gestuurd. Bel hiervoor: 075 7112441

Voice-over Uitspraakservice

GSM PLAATSINGSERVICE

EEN (TIJDELIJKE) PINCODE INSTELLEN

Het is belangrijk dat je direct bij het bestellen de voicemail instelt op een (tijdelijke) pincode, als je dit vergeet kunnen wij je voicemail niet installeren en kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden. Bel met je mobiele telefoon het nummer van de voicemail (1233). Kies in het keuzemenu voor de optie “Pincode wijzigen” en verander deze in 2580. Lees voor meer informatie ook onze uitgebreide handleiding:

VERWIJDER JE PERSOONLIJKE BERICHTEN

Natuurlijk zullen wij niet al je persoonlijke berichten afluisteren en is het niet onze intentie om berichten te verwijderen maar voor je eigen privacy en om geen berichten te verliezen raden we je aan om je persoonlijke berichten te verwijderen wanneer de voicemail geïnstalleerd wordt. Je doet dit door te bellen met je voicemailbox: 1233

BEN JE IN HET BUITENLAND?

Bij sommige providers is het niet mogelijk om een voicemail te installeren wanneer de gebruiker zich in het buitenland bevind.
We vragen je dan ook om dit vroegtijdig aan ons door te geven zodat we de installatie van je voicemail hierop kunnen aanpassen.

NOG VRAGEN?

STEL ZE GERUST!

Vul onderstaand formulier in en we helpen je zo snel mogelijk.

    Is er door ons al geprobeerd te plaatsen?