Skip to main content
 

Stem boeken

Telefonisch bestellen? | Bel 075 7600888

Stemmenbureau

GrandVoices is een internationaal stemmenbureau met vele extra mogelijkheden. Zo kunt u simpelweg een stem bij ons bestellen maar ook terecht voor bijvoorbeeld een commercial.

Verhandelbaarheid

Heeft u grond bij ons aangekocht en wenst u deze tussentijds te verhandelen? Suntorian biedt u de mogelijkheid deze bij een gedegen partij kosteloos in de verkoop te plaatsen.

Suntorian

Suntorian sustainable partners is een autoriteit op het gebied van verkoop van grondposities in Nederland. Wij bieden zeer interessante gronden in gebieden die in opkomst zijn.

Investeren in grond

Misschien is investeren in grond iets totaal nieuws voor u of hebt u er juist al jaren ervaring mee.
Hoe ervaren u ook bent, Suntorian is de juiste partner voor u.
Wij bouwen graag aan een lange termijn relatie met u!

Warme gronden

Warme gronden zijn percelen waarbij binnen redelijk korte termijn de mogelijkheid bestaat dat deze in waarde zullen toenemen bijvoorbeeld omdat deze grenzen aan gebieden die aan het uitbreiden zijn.

Duurzaam ontwikkelen

Bij een bestemmingswijziging gaat onze voorkeur uit naar bedrijven die duurzaamheid in acht houden.
Wij werken samen met duurzame ontwikkelaars die rekening houden met mens, dier en milieu.

Investeringsadvies

Weet u niet precies wat voor soort perceel bij uw wensen aansluit, dan helpen wij u graag op weg met een persoonlijk advies. Neem gerust contact met ons op of laat u terugbellen door een van onze adviseurs.

4 voordelen van het investeren in grond

BELASTINGVOORDEEL

Grond is belastingtechnisch een verstandige keuze: U hoeft geen belasting te betalen over winst bij verkoop van uw perceel.

TASTBAAR

Grond is een tastbare en veilige investering. U ziet waar uw geld heengaat en grond blijft altijd een waarde behouden.

VERHANDELBAAR

De aangekochte grond blijft uw eigendom. U kunt uw grond op elk moment geheel of gedeeltelijk weer in de verkoop plaatsen.

SCHAARS

De vraag naar grond neemt alsmaar toe maar het aanbod is beperkt, de proposities van Suntorian liggen op strategische locaties met perspectief.

Verder praten?

We zijn erg benieuwd naar wie u bent en wat u beweegt om onze website te bezoeken. Wellicht kunnen wij u helpen om uw geld een zekere en solide basis te geven.

Neemt u contact met ons op? We horen graag van u!

Vraag de documentatie aan

Vul hier uw gegevens in: