Skip to main content

Man springt op podium Engelse inzending Songfestival

Man springt op podium SuRie Engelse inzending Eurovisie singcontest

Man springt op podium tijdens optreden SuRie

Je moet goed hebben opgelet om het op te merken maar bij het optreden van de Engelse inzending voor het Eurovisie Songefestival  sprong uit het niets een man uit het publiek en griste de microfoon uit de handen van zangeres SuRie.

In het filmpje is duidelijk te zien dat SuRie van schrik een stap naar achteren doet en vervolgens de microfoon van de grond raapt om verder te gaan met haar optreden.

Het motief van de man voor deze actie is nog onduidelijk. Voordat hij de kans kreeg iets door de microfoon te roepen werd hij namelijk al ingerekend door de mensen van de beveiliging.

Voor de kijker thuis was er niet veel te zien van dit voorval en was er slechts een schim te zien van de persoon die het podium op rende. Na de act van SuRie werd direct een noodinterview ingelast en ging een van de presentatrices in gesprek over de tatoeages van de Oekraïense kandidaat.

SuRie kreeg het voorstel om haar optreden over te doen maar besloot hier  geen gebruik van te maken. Waarschijnlijk omdat ze in de voorspellende lijsten al direct omhoog was geschoten door sympathiestemmen.

Opmerkelijk is dat er met geen woord over het voorval werd gerept tijdens de uitzending. Enkel de mevrouw die de punten namens het Engelse publiek bekend maakte die zei
“Veel respect voor je SuRie”.

De inzending van Engeland kon niet rekenen op deze voorspelde sympathiestemmen en eindigde op een schamele 24e plaats.

Bekijk hier het fragment:

Lees meer artikelen:

Reageer op dit artikel: