Off the record ..

Ingeborg Wiggers

Voice-over in beeld:

Een kijkje in de keuken bij ons stemmenbureau ..

In ons digitale magazine Off the record zetten we elke editie een persoon van GrandVoices in de spotlight. Van bookers tot voice-overs en van management tot editors, u leert ze stuk voor stuk kennen. Wat drijft ze? Wat waren memorabele momenten en wat maakt het leuk om bij  GrandVoices te werken? Ook kunt u regelmatig voice-overs die we in het zonnetje zetten met korting boeken en uiteraard kunt u vragen stellen die u op het hart hebt.
Offtherecord

Ingeborg

In gesprek met: Ingeborg

Voice-over bij GrandVoices

Introductie
Ingeborg is een zeer bekende stem maar staat toch niet vaak in de schijnwerpers. Ze is de vaste stem van menig navigatiesysteem en wijst je als navigatiestem de weg in de nieuwste modellen van Mercedes. Ook wordt ze dagelijks door duizenden bellers begroet als stem van de Rabofoon.
Sinds enkele jaren heeft GrandVoices haar als stem in het stemmenbestand en werkt zij wekelijks aan vele verschillende soorten stemproducties maar
vandaag verteld ze off the record over haar ervaringen.

Spreekt:

Nederlands, Engels, Duits, Frans

O.a. Ingesproken voor:

Navigatiesystemen, Gemeente Zaanstad, Rabobank

Bijzonderheden

Bekende navigatiestem, Rabofoon

Ingeborg welkom, Je bent best een bekende stem in Nederland,
hoor je jezelf vaak als je bijvoorbeeld op straat loopt?

Nou ik moet zeggen dat dat wel mee val datte.

Stem in beeld Jaap

Omschrijving
Frisse, jong klinkende en vrolijke mannenstem. Geschikt voor jinglepakketten , voice tracks, commercials of als DJ stem.
Spreekt:
Nederlands, Engels, Portugees.
O.a. ingesproken voor:
WildFM, KX radio, Zaan radio..

Mannenstem 10 Thom

Omschrijving
Robuuste en zware mannenstem, tikkeltje rauw en stoer. maar toch warm. O.a. geschikt voor commercials, voice tracks, stationvoice.
Spreekt:
Nederlands, Engels, Duits
O.a. ingesproken voor:
Nefit, Discovery, Palm.

stem bestellen

1

 Stem selecteren

Door het selecteren van een toepassing worden stemmen geladen die gespecialiseerd zijn in die toepassing. U hoort ook demo’s in deze stijl zodat je een goede indruk van de stemmen krijgt. Staat uw toepassing er niet bij? Kies dan de toepassing ‘Algemeen’, u hoort dan compilatie demo’s.

 

voice-over tarieven

2

Aanvragen

Voor het berekenen van de prijs hebben we wat gegevens van u nodig. De toepassing van de productie, de gewenste talen en de lengte van de in te spreken tekst in aantal woorden of minuten. GrandVoices levert hoge kwaliteit voor marktconforme prijzen. Offerte? Klik hier!

 

Online voice-over selecteren

3

Extra’s

Stuur ons de in te spreken tekst en uw briefing voor de stem. We gaan vertrouwelijk met uw documenten om. Heeft u specifieke ideeën over de stijl van inspreken? Overleg met ons uw wensen voor stijl en tempo. Bij bedrijfsfilms, e-learnings en commercials is het sturen van het videomateriaal  altijd handig.

 

Voice-over met thuisstudio

4

Levering

Vaak staat de opname al binnen twee werkdagen voor u klaar. Geëdit en in het juiste bestandsformaat. Nog niet helemaal tevreden met de opname? Bij fouten in uitspraak en intonatie leveren we kosteloos opnieuw. Tekstwijzigingen en -aanvullingen nemen we tegen kostprijs graag voor u op.

 

Bestel snel en eenvoudig uw Mannenstem!

stem bestellen

Think Grand! | Vul hier uw gegevens in:

Kies een stem

Type productie

Voeg eventueel een audiofile of document toe.

Terug naar:
   Stemmenpagina
Vrouwenstemmen

 

Voor sommige producties zijn zeer specifieke stemmen nodig. Soms zijn er verschillende talen nodig of er is behoefte aan een specifiek stemgeluid om de boodschap effectief over te kunnen brengen. GrandVoices beschikt naast het online stemmenbestand over een bijzonder uitgebreid stemmenarchief (het schaduwbestand) waarmee we uitstekend in staat zijn de perfect passende stem te vinden voor uw productie.

Met GrandVoices heeft u alle benodigdheden onder één knop, u kunt namelijk ook de vertaling van uw teksten met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben vertalers in bijna alle talen en kunnen ook goed uit de voeten met teksten die iets ingewikkelder zijn. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid tekst, de gewenste taal en hoe snel u de teksten nodig hebt. Vraag ons gerust een offerte voor u te maken.

Een goede productie valt of staat met een goede tekst. GrandVoices werkt met gedreven en ervaren tekstschrijvers welke in een handomdraai aangeleverde teksten veranderen in frisse en “lekker bekkende” scripts. De teksten kunnen na akkoord direct worden doorgestuurd naar de studio voor opname. Onze tekstschrijvers kunt u uiteraard ook inzetten om een tekst “from scratch” te schrijven.