Skip to main content
[nectar_slider location=”Vertalen” overall_style=”classic” desktop_swipe=”true” parallax=”true” bg_animation=”none” loop=”true” slider_transition=”fade” caption_transition=”fade_in_from_bottom” image_loading=”default” heading_tag=”default” button_sizing=”regular” slider_height=”500″ autorotate=”5000″]

Copywriter of tekstschrijver nodig?

Een effectieve radiocommercial, televisiecommercial, bedrijfsfilm, of zelfs een voiceprompt voor uw telefooncentrale of voicemail staat of valt met het juiste script. Sommige klanten schakelen reclamebureaus in en leveren kant-en-klare teksten aan, terwijl anderen zelf veel tijd besteden aan het schrijven van een goed lopende tekst. Er zijn ook klanten die nog met ideeën in hun hoofd zitten en nog niet precies weten hoe hun tekst eruit moet komen te zien.

Wat uw situatie ook is, bij GrandVoices bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen vanaf het begin, maar kunnen ook ondersteunen bij het verbeteren van een bestaand script.

Tekstschrijver

Wat kost tekstschrijven?

De kosten voor het tekstschrijven, redigeren of stem klaarmaken van uw tekst, of het nu gaat om de productie van een commercial, bedrijfsfilm, instructiefilm of professionele voicemail, is sterk afhankelijk van de hoeveelheid tekst. Zo zijn het herschrijven en redigeren van (korte) telefoonscripts of teksten voor een zakelijke voicemail bij GrandVoices altijd gratis. Vraag gerust om een prijsopgave en vul uw gegevens onderaan deze pagina in.

Vertalen van uw script

Via GrandVoices stemmenbureau kunt u gebruik maken van 250 lokale vertalers. Dit zijn vertalers die in het land wonen waar de taal gesproken wordt waarnaar ze vertalen. Op die manier blijven de vertalers op de hoogte van de taalontwikkelingen in hun land. Talen zijn constant in ontwikkeling. Nieuwe uitdrukkingen of woorden verschijnen, andere raken uit de roulatie. Het concept van in-country vertalers garandeert dat u een heldere en moderne vertaling ontvangt.

 

 

De magie van een opname

Vaak begint de magie die een productie maakt of breekt pas bij de opname in de studio.
Het kan voorkomen dat door de natuurlijke intonatie en sfeer van de gekozen voice-over bepaalde woorden of delen van zinnen ‘on the fly’ overbodig zijn geworden. Wij zullen dus nooit schromen om een extra opname te bewaren wanneer we het idee hebben dat het uw productie zou kunnen helpen succesvoller te zijn. De keuze blijft uiteraard altijd aan u.

Vraag uw prijsopgave aan!

Vul het formulier hiernaast in en ontvang snel een prijsopgave voor een professioneel voicescript of hulp bij het schrijven ervan.

    VertalenTekstschrijvenRedigerenVoice-overMeerdere opties

    Voeg eventueel uw script toe:

    × Chat met ons!