Skip to main content

Copywriter of tekstschrijver nodig?

Een goede radiocommercial, televisiecommercial, bedrijfsfilm en zelfs voiceprompt voor telefooncentrale of voicemail valt of staat met het juiste script. Sommige van onze klanten schakelen een reclamebureau in en leveren de teksten kant-en-klaar aan, andere hebben zelf veel tijd geïnvesteerd in het schrijven van een goed lopende tekst en er zijn klanten die alleen nog met ideeën in het hoofd lopen en nog geen idee hebben over hoe de tekst er precies uit moet komen te zien.

Hoe ver u ook met uw teksten bent, bij GrandVoices zit u altijd goed.
Wij kunnen u namelijk helpen ‘from scratch’ maar kunnen u ook bijstaan om een bestaand script beter te ‘laten bekken’.

Tekstschrijver

Wat kost tekstschrijven?

De kosten voor het tekstschrijven, redigeren of stem klaarmaken van uw tekst, of het nu gaat om de productie van een commercial, bedrijfsfilm, instructiefilm of professionele voicemail, is sterk afhankelijk van de hoeveelheid tekst. Zo zijn het herschrijven en redigeren van (korte) telefoonscripts of teksten voor een zakelijke voicemail bij GrandVoices altijd gratis. Vraag gerust om een prijsopgave en vul uw gegevens onderaan deze pagina in.

Vertalen van uw script

Via GrandVoices stemmenbureau kunt u gebruik maken van 250 lokale vertalers. Dit zijn vertalers die in het land wonen waar de taal gesproken wordt waarnaar ze vertalen. Op die manier blijven de vertalers op de hoogte van de taalontwikkelingen in hun land. Talen zijn constant in ontwikkeling. Nieuwe uitdrukkingen of woorden verschijnen, andere raken uit de roulatie. Het concept van in-country vertalers garandeert dat u een heldere en moderne vertaling ontvangt.

 

 

De magie van een opname

Vaak begint de magie die een productie maakt of breekt pas bij de opname in de studio.
Het kan voorkomen dat door de natuurlijke intonatie en sfeer van de gekozen voice-over bepaalde woorden of delen van zinnen ‘on the fly’ overbodig zijn geworden. Wij zullen dus nooit schromen om een extra opname te bewaren wanneer we het idee hebben dat het uw productie zou kunnen helpen succesvoller te zijn. De keuze blijft uiteraard altijd aan u.

Vraag uw prijsopgave aan!

Vul hiernaast het formulier in en u ontvangt van ons binnen 3 uur een prijsopgave.

 

Rechts

    VertalenTekstschrijvenRedigerenVoice-overMeerdere opties

    Voeg eventueel uw script toe: