Skip to main content

Voicemail in laten sprekenMet professionele voice over

Professionele Voicemail 2.0

GrandVoices stemmenbureau is al jaren toonaangevend op het gebied van professioneel ingesproken voicemails en introduceert nu Voice2Mail!

Voice2Mail biedt vele voordelen zoals een betere geluidskwaliteit en extra functionaliteiten. We noemen deze service dan ook met recht de professionele voicemail 2.0.

4

VOORDELEN VAN VOICE2MAIL

OP EEN RIJTJE

UITSTEKENDE GELUIDSKWALITEIT

Voice2Mail biedt een spatzuivere kwaliteit aangezien de professioneel ingesproken welkomstboodschappen direct op het systeem worden geprogrammeerd. Geen tikjes of achtergrond geluiden welke bij onze oude methode konden optreden of wanneer u dit zelf zou doen.

SNEL & FLEXIBEL

Voice2Mail werkt ook aanzienlijk sneller dan onze oude methode.
Het nieuwe platform stelt ons in staat om nieuwe opnames sneller voor u te installeren zonder dat u hier een pincode hoeft in te stellen.
U ontvangt van ons een uniek voicemailnummer en schakelt hier naar door wanneer u niet gestoord wenst te worden, dat is alles!

Ook wanneer een werknemer vertrekt of op vakantie is kunnen we razendsnel een tijdelijke welkomstboodschap installeren.
Eventueel kunt u uw abonnement uitbreiden met een keuzemenu waarmee u bellers direct naar de voicemailbox van de juiste afdeling dirigeert.

INGESPROKEN BERICHTEN ALS AUDIOBESTAND

Ingesproken berichten worden direct als audiobestand naar de mailbox van de gebruiker gestuurd en kunnen dus ook gemakkelijk bewaard worden bijvoorbeeld als bevestiging of bewijsstuk.

GSM PLAATSINGSERVICE

KLAAR VOOR DE TOEKOMST!

Omdat de mogelijkheden van Voice2Mail steeds verder kunnen worden uitgebreid en er vele toepassingen mee mogelijk zijn, bent u in één keer klaar voor de toekomst.
Verbeter dus uw telefonische bereikbaarheid en uitstraling met een professionele voicemail van Voice2Mail!

Tijdelijk 25% korting voor bestaande klanten!

Heeft u al een professionele voicemail van GrandVoices Stemmenbureau?
Dan ontvangt u tijdelijk 25% korting op uw installatie.

Hiermee bespaart u al snel €50 of meer. Het is dus een goed moment om over te stappen!

Ja, ik wil een professionele voicemail!

Heeft u nog vragen of wilt u direct bestellen?
Vul dan het formulier hiernaast in en wij nemen
zo snel mogelijk contact met u op.

Voicemail professioneel in laten spreken door een voice-over spreekstem. Voice2mail is een voicemailservice voor professionele stemmen voor voicemailsysteem van o.a. Vodafone, KPN, T-mobile, Orange en meer. Doorschakelen naar voicemail werkt zeer eenvoudig. U krijg een eigen professioneel ingesproken voicemail op uw eigen voicemailnummer. Zakelijke voicemailbox inlaten spreken. Spreekstemmen in meerdere talen. Voiceoverstem van uw keuze.

    Bent u al klant van GrandVoices?

    Upload bestanden (optioneel):