Skip to main content

Voice2MailDé professioneel ingesproken voicemail!

Professionele Voicemail 2.0

GrandVoices stemmenbureau is al jaren een toonaangevend op het gebied van professioneel ingesproken voicemails. Nu introduceren we met trots onze nieuwste innovatie: Voice2Mail! Hiermee lopen we ver voor op onze concurrenten en zijn we klaar voor de toekomst. Met Voice2Mail geniet u van vele voordelen, zoals een verbeterde geluidskwaliteit en extra functionaliteiten. We durven dus te stellen dat onze nieuwe service de professionele voicemail 2.0 is.

UITSTEKENDE GELUIDSKWALITEIT

Met Voice2Mail bent u verzekerd van hoogwaardige welkomstboodschappen. Onze professionele stemacteurs spreken de boodschappen voor u in, zonder achtergrondruis of tikjes. Het beste van alles is dat u de ingesproken boodschappen als audiobestand via e-mail ontvangt. Zo kunt u de boodschappen op uw gemak beluisteren en eventueel bewaren. Bespaar tijd en moeite en kies voor Voice2Mail voor een professionele eerste indruk bij uw klanten.

SNEL & FLEXIBEL

Voice2Mail werkt ook aanzienlijk sneller dan onze oude methode.
Het nieuwe platform stelt ons in staat om nieuwe opnames sneller voor u te installeren zonder dat u hier een pincode hoeft in te stellen.
U ontvangt van ons een uniek voicemailnummer en schakelt hier naar door wanneer u niet gestoord wenst te worden, dat is alles!

Ook wanneer een werknemer vertrekt of op vakantie is kunnen we razendsnel een tijdelijke welkomstboodschap installeren.
Eventueel kunt u uw abonnement uitbreiden met een keuzemenu waarmee u bellers direct naar de voicemailbox van de juiste afdeling dirigeert.

INGESPROKEN BERICHTEN ALS AUDIOBESTAND

Ingesproken berichten worden direct als audiobestand naar de mailbox van de gebruiker gestuurd en kunnen dus ook gemakkelijk bewaard worden bijvoorbeeld als bevestiging of bewijsstuk.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST!

Omdat de mogelijkheden van Voice2Mail steeds verder kunnen worden uitgebreid en er vele toepassingen mee mogelijk zijn, bent u in één keer klaar voor de toekomst. Verbeter dus uw telefonische bereikbaarheid en uitstraling met een professionele voicemail van Voice2Mail!

BECOME GRAND!

MEER WETEN OF BESTELLEN?

Heeft u nog vragen of wilt u direct bestellen?
Vul dan het formulier hiernaast in en wij nemen
zo snel mogelijk contact met u op.

Voicemail professioneel in laten spreken door een voice-over spreekstem. Voice2mail is een voicemailservice voor professionele stemmen voor voicemailsysteem van o.a. Vodafone, KPN, T-mobile, Orange en meer. Doorschakelen naar voicemail werkt zeer eenvoudig. U krijg een eigen professioneel ingesproken voicemail op uw eigen voicemailnummer. Zakelijke voicemailbox inlaten spreken. Spreekstemmen in meerdere talen. Voiceoverstem van uw keuze.

VUL HIER UW GEGEVENS IN:

    Bent u al klant van GrandVoices?

    Upload bestanden (optioneel):

    × Chat met ons!