Skip to main content
[nectar_slider location=”People” overall_style=”classic” parallax=”true” bg_animation=”none” slider_transition=”slide” caption_transition=”fade_in_from_bottom” image_loading=”default” heading_tag=”default” button_sizing=”regular” slider_height=”500″]

WIJ ZIJN GRANDVOICES

GrandVoices is een toonaangevend internationaal stemmenbureau waar je de perfecte stemacteur of voiceover kunt bestellen voor je audiovisuele productie. Of je nu een stem in een andere taal nodig hebt of juist een specifieke stem in je eigen taal, wij hebben de juiste professional voor u. We leveren stemmen in meer dan 60 talen en kunnen als je wilt ook de vertaling voor je verzorgen. Bij GrandVoices staan we voor kwaliteit en betrouwbaarheid en wij streven er altijd naar om aan de wensen van onze klanten te voldoen.

 

ONZE ERVARING IN HET STEMMENVAK

Bij GrandVoices zijn we al meer dan 15 jaar actief in de stemmenbranche en hebben we een solide reputatie opgebouwd als een van de meest betrouwbare en professionele stemmenbureaus. Ons team van ervaren professionals is toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit voice-over en stemacteur diensten en we zijn er trots op dat we onze klanten de beste service kunnen bieden.

We weten hoe belangrijk het is om een ​​stem te hebben die past bij uw merk en boodschap. Daarom werken we samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en de juiste stemacteur te vinden voor hun project. Of het nu gaat om een ​​promotievideo, bedrijfspresentatie, e-learning module of documentaire, we hebben de juiste stemacteur voor u.

Bij GrandVoices streven we naar perfectie en doen we er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Onze diensten zijn van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid en we leveren altijd op tijd. We zijn trots op ons werk en we zijn vastbesloten om onze reputatie als toonaangevend stemmenbureau voort te zetten.

 

ONZE KLANTEN

Met trots kunnen we bij GrandVoices zeggen dat we een divers klantenbestand bedienen, variërend van kleine lokale bedrijven tot grote internationale merken in verschillende sectoren zoals reclame, media, e-learning en gaming. Onze diensten zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen, of het nu gaat om een voice-over voor een promotievideo of een professionele voicemail voor uw bedrijf. Bij GrandVoices streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid, ongeacht de grootte of complexiteit van het project. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat elk project op tijd en binnen het budget wordt voltooid en we zijn trots op onze reputatie als een van de meest betrouwbare stemmenbureaus in de branche. Bij GrandVoices geloven we dat een tevreden klant de sleutel is tot ons succes en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met onze diensten.

STEMMEN VOOR TELEFONIE

GrandVoices is een toonaangevend stemmenbureau dat bekend staat om het leveren van hoogwaardige stemmen voor telefonie toepassingen. Of het nu gaat om voicemails, IVR-systemen of andere telefoonmenu’s, onze professionele stemacteurs zijn experts in het leveren van een heldere, vriendelijke en professionele stem die perfect past bij uw merk en bedrijfsidentiteit. We begrijpen het belang van een goede telefonische ervaring voor klanten en streven er daarom naar om een naadloze en aangename ervaring te bieden voor elke beller. Bij GrandVoices geloven we dat het succes van uw bedrijf begint bij een sterke eerste indruk, en daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw telefoonmenu’s professioneel en gebruiksvriendelijk zijn.

STEMCASTING

Of u nu een specifieke toon zoekt voor een documentaire, een bepaald accent voor een reclamespot of verschillende talen voor een internationale productie, ons schaduwbestand stelt ons in staat om de juiste stem te vinden die past bij uw unieke behoeften. Onze stemacteurs zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ervaring, vaardigheden en specialiteiten en we werken nauw met hen samen om ervoor te zorgen dat hun stemmen voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen.

 

Klaar voor de toekomst!

Bij GrandVoices geloven we in de kracht van innovatie en blijven daarom voortdurend nieuwe manieren vinden om onze diensten te verbeteren en uit te breiden. Een van de manieren waarop we innoveren, is door samen te werken met ons reclamebureau GrandWorks, en ons mediaproductiebedrijf GrandMedia. Hierdoor kunnen we niet alleen onze klanten de beste stemopnames en -bewerkingen bieden, maar ook de volledige productie van advertenties, video’s en andere media-inhoud afhandelen. Dit betekent dat onze klanten slechts één aanspreekpunt nodig hebben voor al hun media- en stembehoeften.

We begrijpen dat de wereld van media en reclame voortdurend evolueert en dat technologie een steeds belangrijkere rol speelt. Daarom blijven we ons aanpassen aan de veranderende omgeving en investeren we in de nieuwste tools en technologieën om ervoor te zorgen dat we altijd aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen. We blijven ons inzetten om de beste service te bieden aan onze klanten. Of u nu op zoek bent naar een specifieke stem voor uw productie of de volledige productie van uw reclamecampagne wilt uitbesteden, GrandVoices, GrandWorks en GrandMedia staan klaar om u te helpen uw doelen te bereiken.

Hoe kunnen we jou helpen?

× Chat met ons!