Skip to main content

Wie wij zijn

GrandVoices is een toonaangevend internationaal stemmenbureau.
Bij ons bestelt u de perfecte stemacteur of voiceover voor uw audiovisuele productie. Stem in een andere taal? Wij leveren stemmen in meer dan 60 talen en
kunnen ook de vertaling voor u verzorgen.

Ervaring

Ons stemmenbureau onderscheid zich door ervaring en professionaliteit.
De mensen achter GrandVoices hebben jarenlang expertise in zowel voice-over opname als editing en sound engineering, ook in telecom hebben wij onze sporen verdiend.

Klanten

Het klantenbestand van GrandVoices is zeer divers. Zo zijn wij de vaste leverancier van stemacteurs voor vooraanstaande audiovisuele studio’s, reclamebureaus en productiehuizen maar leveren we ook professioneel ingesproken voicemails voor het MKB.

ZO WERKT EEN VOICEBOOKING:

STEMSELECTE

Selecteer een stem die u aanspreekt uit ons stemmenbestand, vraag om stemadvies of ontvang demo’s van andere talen per mail.

STEMBOEKING

Stuur uw script in en ontvang razendsnel een prijsopgave. Wij helpen u kosteloos met eventuele (kleine) tekstuele aanpassingen.

AFRONDEN

Kies eventuele extra’s zoals afmixen of geluidseffecten en geef de juiste uitspraak en het gewenste  bestandsformaat door.

PRODUCTIE!

U ontvangt de bestelde voicefiles binnen enkele dagen per mail of dezelfde dag wanneer u voor een spoedboeking kiest.

DE MENSEN ACHTER GRANDVOICES  ..

Sebastien de Grand

Sebastien de Grand

Oprichter en Eigenaar

In 3 woorden: Oprecht, Doortastend, Veelzijdig
Sebastien is voor het stemmenwerk in de wieg gelegd.
Hij heeft een feilloos oor voor kwaliteit. Door zijn ervaring en empathisch vermogen is hij meester in het scouten van de juiste mensen.

Erna Kenbeek

Erna Kenbeek

Finance

In 3 woorden: Nauwkeurig, Punctueel, Gedreven
Erna is dol op cijfers en bijt zich hier dan ook graag in vast. Ze is verantwoordelijk voor alle financiële zaken binnen GrandVoices en is buiten een “cijfervrouw” ook een uiterst betrouwbaar en fijn mens om mee te werken.

Ruben Coelho

Ruben Coelho

Manager Bookings

In 3 woorden: Vindingrijk, Slim, Betrouwbaar
Ruben is een kleine krachtpatser, deze gedreven en energieke alleskunner is op vele fronten een aanwinst voor ons bureau. Met zijn vindingrijkheid en slimme invalshoeken weet hij elke stemproductie te klaren.

Tino Thijssen

Tino Thijssen

Editor

In 3 woorden: Technisch, Gedisciplineerd, Precies
Tino is onze technicus binnen het bedrijf, met jarenlange ervaring in audiovisuele vormgeving en radiotechniek is hij een belangrijke vraagbaak binnen de organisatie. Ook als editor is hij onmisbaar en werkt hij soms door tot in de late uurtjes om een klus op tijd klaar te krijgen.

Isa Meyer

Isabelle Meyer

Editing

In 3 woorden: Gevoelig, Artistiek, Creatief
Isabelle is de jongste telg binnen ons stemmenbureau. Wij zagen haar (lichte) autisme eerder als een voordeel dan een mankement en hebben nog geen dag spijt gehad van onze keuze. Ze weet op wonderbaarlijke manier de juiste sfeer en emotie aan een productie toe te voegen.

Marga Oldmans

Marga Oldmans

Legal

In 3 woorden: Ontspannen, Wijs, Begripvol
Marga is verantwoordelijk voor onze juridische zaken. Zij is het aanspreekpunt wanneer bepaalde zakelijke beslissingen moeten worden genomen en kan dit als geen ander op een heldere manier uitleggen. Ook is zij een veel geboekte stem voor documentaire-achtige producties.

Xander Hoksbergen

Xander Hoksbergen

Internet

In 3 woorden: Technisch, Geschoold, Rustig
Xander is onze internetdeskundige. Met veel passie zorgt hij ervoor dat alles vlekkeloos en soepel loopt. Hij is op geheel eigen wijze creatief en valt daardoor weer prima binnen het team.

Marjon Ravensburger

Marjon Ravensburger

Editing

In 3 woorden: Gevoelig, Artistiek, Creatief
Marjon is een soort mascotte van GrandVoices. Zij is het typetje van Sebastien de Grand en elke week te horen op Wild FM met tips op het gebied van seksualiteit en geluk. Als stem is ze te boeken onder “aparte stemmen“.

En uiteraard onze huisstemmen

en partnerbedrijven

GrandVoices werkt met een hecht team van externe partijen waaronder een gedegen netwerk van professionele stemacteurs en voiceover’s. Om ons te ondersteunen worden we bijgestaan door verschillende vakprofessionals.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn? NEEM CONTACT OP

Voor sommige audiovisuele producties zijn zeer specifieke stemmen nodig. Soms zijn er verschillende talen nodig of er is behoefte aan een specifiek stemgeluid om de boodschap effectief over te kunnen brengen. GrandVoices beschikt naast het online stemmenbestand over een bijzonder uitgebreid stemmenarchief (het schaduwbestand) waarmee we uitstekend in staat zijn de perfect passende stem te vinden voor uw productie.

Met GrandVoices heeft u alle benodigdheden onder één knop, u kunt namelijk ook de vertaling van uw teksten met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben vertalers in bijna alle talen en kunnen ook goed uit de voeten met teksten die iets ingewikkelder zijn. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid tekst, de gewenste taal en hoe snel u de teksten nodig hebt. Vraag ons gerust een offerte voor u te maken.

Een goede (multimedia) productie valt of staat met een goede tekst. GrandVoices werkt met gedreven en ervaren tekstschrijvers welke in een handomdraai aangeleverde teksten veranderen in frisse en “lekker bekkende” scripts. De teksten kunnen na akkoord direct worden doorgestuurd naar de studio voor opname. Onze tekstschrijvers kunt u uiteraard ook inzetten om een tekst “from scratch” te schrijven.

Think Grand!

Neem contact met ons op

Schroom niet! Neem gerust contact met ons op.
Vul hiernaast uw gegevens in of bel 075 7112444

Ik wil graag contact met:

    Voeg eventueel een audiofile of document toe.

    Deel ons via social media: