Skip to main content

StemmenbestandGoedkoop online voice-over stem boeken

VOICE-OVER STEMMENBESTAND

Voice-over of Stemacteur nodig om je audiovisuele productie tot leven te brengen? Bij GrandVoices hebben we al tientallen jaren ervaring met het leveren van spreekstemmen voor Commercials, Bedrijfsfilms en eigenlijk overal waar voice-overstemmen voor nodig zijn.

Stap 1

Kies je stemacteur

Stap 2

Stuur je tekst

Stap 3

Bestel & Opname

MANNENSTEMMEN

Commentaarstem, commercialstem of stem voor voiceprompts, bij GrandVoices stemmenbureau bestel je gemakkelijk en snel je mannenstemmen online! Beluister onze selectie van beste herenstemmen uit het stemmenbestand.

VROUWENSTEMMEN

Spreekstem, voice-over, stemacteur of telefoonstem, bij GrandVoices stemmenbureau bestel je eenvoudig en snel een professionele vrouwenstem online! Beluister hier een selectie van onze premium damesstemmen uit onze stemmenbank.

TELEFOONSTEMMEN

GrandVoices is een begrip als het gaat om het leveren van hoogwaardige en professionele stemmen voor telefooncentrale en voicemail en heeft vele bedrijven en instellingen als vaste klant. Wij hebben telefoonstemmen in vrijwel alle talen.

ZANGSTEMMEN

Nieuw bij GrandVoices! Bestel nu ook uw gezongen jingle, soundtrack of soundlogo. We hebben een breed stemmenbestand van professionele zangers en zangeressen die de juiste sfeer aan uw productie weten toe te voegen!

KINDERSTEMMEN

Een kinderstem kan vertederend zijn of gewoon uitspreken wat bij een volwassene niet zou klinken. Bij GrandVoices scout de voice-overs van de toekomst en heeft de leukste jongensstemmen en de liefste meisjesstemmen. Probeer het uit!

MEER ..

Bent u op zoek naar een apart geluid, een flexibele stemacteur of een persiflage van een bekend persoon voor uw bedrijfsfilm, commercial, telefooncentrale of andere productie? Beluister dan hier onze overige stemmen.

STEMMENBESTAND

Op onze website beluistert u een selectie uit ons stemmenaanbod. Naast onze online selectie voice-overs beschikken wij ook over een uitgebreide offline stemmenbase van stemacteurs en voiceovers. Kunt u niet kiezen of heeft u liever een professioneel stemadvies toegespitst op uw organisatie? Vraag dan kosteloos om een stemadvies op maat.

INTERNATIONALE VOICE-OVER’S

Als internationaal  stemmenbureau leveren wij voice-overs en stemacteurs in vrijwel alle talen en dialecten. Zo vindt u bij ons de juiste stem in de talen: Brits Engels, Frans, Spaans en Portugees. Maar ook stemmen in  talen als: Roemeens, Russisch, Zuid-Afrikaans, Hongaars, Slowaaks, Lets en Noors. Ook handig: Bestel bij ons direct professionele vertaling!

Goedekope voiceover

Scherpste prijs voor voiceover

ALTIJD DE SCHERPSTE PRIJS

Bij GrandVoices heeft u altijd de beste prijs voor de beste kwaliteit.
Ergens toch goedkoper? Wij kunnen u in de meeste gevallen een scherper
aanbod doen met de GrandVoices OfferteCheck. Wij informeren u graag.

GRATIS STEMADVIES

Kom goed beslagen ten ijs en laat u door onze ervaren voicebookers
gratis adviseren over welke stem het beste bij uw bedrijf en productie past.

BEL MIJ!

Vul hier je gegevens in:

    × Chat met ons!