Skip to main content

INFORMATIE

Lees hier alles over GrandVoices stemmenbureau.

Wie wij zijn

Wij zijn GrandVoices, een toonaangevend internationaal stemmenbureau.
Bij ons bestelt u de perfecte stemacteur of voiceover voor uw audiovisuele productie. Andere taal? Wij leveren stemmen in meer dan 60 talen en kunnen ook de vertaling voor u verzorgen.

Stemmenbestand

Op onze website beluistert u een selectie uit ons stemmenaanbod. Naast onze online selectie voice-overs beschikken wij ook over een uitgebreide offline stemmenbase van stemacteurs en voiceovers. Ook helpen wij u kosteloos met gedegen stemadvies op maat.

Inschrijven

Bent je voice-over en wil je je inschrijven in het stemmenbestand van GrandVoices stemmenbureau? Laat je horen! Om een goed beeld van jou als voice-over te krijgen hebben we een speciale inschrijfpagina voor nieuwe stemtalenten.
We horen je graag!

HOE WERKT EEN STEMBOEKING?

STEMSELECTE

Selecteer een stem die u aanspreekt uit ons stemmenbestand, vraag om stemadvies of ontvang demo’s van andere talen per mail.

STEMBOEKING

Stuur uw script in en ontvang razendsnel een prijsopgave. Wij helpen u kosteloos met eventuele (kleine) tekstuele aanpassingen.

AFRONDEN

Kies eventuele extra’s zoals afmixen of geluidseffecten en geef de juiste uitspraak en het gewenste  bestandsformaat door.

PRODUCTIE!

U ontvangt de bestelde voicefiles binnen enkele dagen per mail of dezelfde dag wanneer u voor een spoedboeking kiest.

Goedekope voiceover

Scherpste prijs voor voiceover

ALTIJD DE SCHERPSTE PRIJS

Bij GrandVoices heeft u altijd de beste prijs voor de beste kwaliteit.
Ergens toch goedkoper? Wij kunnen u in de meeste gevallen een scherper
aanbod doen met de GrandVoices OfferteCheck. Wij informeren u graag.

INTERNATIONAAL STEMMENBESTAND

GrandVoices levert voice-overs en stemacteurs in vrijwel alle talen. Zo vindt u bij ons de juiste stem in bijvoorbeeld: Engels, Frans, Spaans en Portugees. Maar ook stemmen in talen als: Roemeens, Russisch, Afrikaans, Hongaars, Slowaaks, Lets of Noors. Bestel bij ons ook direct professionele vertaling! Vraag ons gerust om stemdemo’s te sturen in de taal die u nodig hebt.

PROFESSIONEEL

We leveren stemmen voor commercials aan bekende productiemaatschappijen maar installeren ook met liefde een professionele voicemail voor een kleine zelfstandige. GrandVoices is een ervaren stemmenleverancier en dat merk je in service en aanpak. Kies voor kwaliteit, think Grand!

UNIEK

Het dienstenpakket van GrandVoices is zeer uitgebreid. Zo vinden we voor een reclamebureau of productiehuis de perfecte stem voor een bedrijfsfilm of commercial maar kunnen we klanten ook van dienst zijn met tal van diensten zoals soundlogos, soundeffects, vertaling en tekstschrijven.

VOORDELIG

Heeft u voor een stemproductie een offerte ontvangen van een andere partij? Maak dan kosteloos gebruik van onze unieke OfferteCheck waarmee u kunt controleren of het goedkoper kan. Wij bekijken uw offerte dan nauwkeurig en kunnen u vaak een scherper voorstel doen.

GRATIS STEMADVIES

Kom goed beslagen ten ijs en laat u door onze ervaren voicebookers
gratis adviseren over welke stem het beste bij uw bedrijf en productie past.

Meer weten?

Vul hier uw gegevens in:

    Bent u al klant van GrandVoices?

    Upload bestanden (optioneel):

    × Chat met ons!