Skip to main content

Veel Gestelde Vragen

Waarom een professioneel ingesproken keuzemenu?

Een duidelijk ingesproken telefooncentrale of keuzemenu kan voor uw klanten een hoop verwarring voorkomen. Aan de telefoon ontstaat deze verwarring vaak door slecht verstaanbaar ingesproken “bandjes” of keuzemenu’s. Dit komt de klankvriendelijkheid en reputatie van een bedrijf vaak niet ten goede. Door uw telefoonmenu professioneel te laten verzorgen krijgt u een duidelijk ingesproken, klantvriendelijke tekst.  Uw klanten zullen u er niet voor straffen.

Wat voor klanten heeft GrandVoices?

GrandVoices heeft een breed palet aan klanten.
We leveren reclamestemmen aan productiehuizen, audio- visuele productiehuizen en reclamebureaus.
Daarnaast zijn wij marktleider in het leveren van telefoonstemmen voor voicemail en telefooncentrale voor allerlei bedrijven. Van ZZP-ers tot multinationals. Neem eens een kijkje op onze homepagina om te zien voor wie wij gewerkt hebben.

Wat kost een voice-over?

De prijs van een voice-over hangt af van verschillende factoren.
Om te beginnen speelt de kwaliteit en ervaring van de stem een rol.
Het mag voor zich spreken dat de voiceovertarieven voor een professionele, ervaren of  bekende stem een hoger prijskaartje heeft dan een stem die net in het vak is begonnen.
Vraag offerte aan.

Wat kost een radiocommercial?

De kosten van een radiocommercial hangen af van het gebruik van de commercial. Op welke zender(s) en voor hoelang zal de commercial getoond worden? Dit kan uiteenlopen van €50,- tot €1000,-. Overweegt u een radiocommercial in te zetten voor uw bedrijf? Laat ons u adviseren! Wij schrijven uw reclameboodschap op basis van de belangrijke punten: boodschap, doelgroep, functie en inzet.

Wat is een huisstem?

Onze huisstemmen zijn de meest ingezette stemmen van Grandvoices.
Door de beschikbaarheid van deze stemmen kunnen wij snel voorzien in op maat gemaakte producten die aansluiten bij onze opdrachtgevers.

Wat heb je nodig bij het bestellen van een stem?

Bij het bestellen van een stem is het belangrijk te weten om hoeveel tekst het gaat. Een filmpje van 5 minuten kan soms aan 1 minuut voice over genoeg hebben. Het is van belang goed in beeld te brengen wat uw productie moet vertellen. De boodschap, doelgroep, functie en inzet van de opname zijn componenten waarnaar wij vragen voor het produceren van een bestand.

Heeft u een andere vraag? NEEM CONTACT OP

Ik ben mijn professionele voicemail kwijt, wat nu?

Indien uw businessvoicemail van GrandVoices verloren is gegaan kunt
u deze met onze herplaatsingservice opnieuw laten installeren.
U kunt de herplaatsing eenvoudig online aanvragen. Klik hier

Wat is de uitspraakservice precies?

Omdat u niet altijd bij de opname in de studio aanwezig kunt zijn maar het soms toch noodzakelijk is om aanwijzingen te geven op afstand hebben wij de GrandVoices Uitspraakservice in het leven geroepen.
Nadat u de voice-over van uw keuze besteld heeft, belt u met de Uitspraakservice (0757112441) en spreekt uw (fonetische) aanwijzingen in. Wanneer u de verbinding verbreekt wordt uw opname direct naar de studio gestuurd. Uw ingesproken aanwijzingen worden dan beluisterd voordat de stemopname begint.
Hiermee bent u verzekerd van de juiste uitspraak en/of intonatie bij uw productie.

Think Grand!

Schroom niet! Neem gerust contact met ons op.
Vul hiernaast uw gegevens in en ontdek onze Grand service:

Pijltje

    Toepassing:

    Voeg eventueel een audiofile of document toe: