Skip to main content

Voice-over dienstenStem bestellen

 

De diensten

van GrandVoices Stemmenbureau

Stemacteurs en Voice-overs

GrandVoices heeft een online stemmenbestand waar u fragmenten van onze voice-overs kunt beluisteren. Onze stemmen zijn met zorg geselecteerd en we plaatsen met regelmaat nieuwe stemmen op onze website. We streven naar een gedegen en compact stemmenbestand met een gevarieerd aanbod aan professionele stemmen.

Het leveren van stemmen voor telecomtoepassingen is onze passie.
We leveren dagelijks telefoonstemmen voor voicemails, IVR, wachtstanden, keuzemenu’s en geslotenmeldingen. We hebben een apart stemmenbestand ingericht met een selectie van de aangenaamste telefoonstemmen.

Audiovisuele productie

GrandVoices gaat verder dan stemmen alleen!
Wij kunnen u namelijk ook van dienst zijn met uw bedrijfsfilm, animatiefilm, instructiefilm en radio- en televisiecommercial. Ook bieden we interessante diensten zoals een soundeffect, soundlogo, wachtstandmuziek of logoanimatie. Met de vertrouwde kwaliteit die u van ons gewend bent!

HOE WERKT EEN STEMBOEKING?

STEMSELECTE

Selecteer een stem die u aanspreekt uit ons stemmenbestand, vraag om stemadvies of ontvang demo’s van andere talen per mail.

STEMBOEKING

Stuur uw script in en ontvang razendsnel een prijsopgave. Wij helpen u kosteloos met eventuele (kleine) tekstuele aanpassingen.

AFRONDEN

Kies eventuele extra’s zoals afmixen of geluidseffecten en geef de juiste uitspraak en het gewenste  bestandsformaat door.

PRODUCTIE!

U ontvangt de bestelde voicefiles binnen enkele dagen per mail of dezelfde dag wanneer u voor een spoedboeking kiest.

favourite512x512

PROFESSIONEEL

We leveren stemmen voor commercials aan bekende productiemaatschappijen maar installeren ook met liefde een professionele voicemail voor een kleine zelfstandige. GrandVoices is een ervaren stemmenleverancier en dat merk je in service en aanpak. Kies voor kwaliteit, think Grand!

favourite512x512

UNIEK

Het dienstenpakket van GrandVoices is zeer uitgebreid. Zo vinden we voor een reclamebureau of productiehuis de perfecte stem voor een bedrijfsfilm of commercial maar kunnen we klanten ook van dienst zijn met tal van diensten zoals soundlogos, soundeffects, vertaling en tekstschrijven.

favourite512x512

VOORDELIG

Heeft u voor een stemproductie een offerte ontvangen van een andere partij? Maak dan kosteloos gebruik van onze unieke OfferteCheck waarmee u kunt controleren of het goedkoper kan. Wij bekijken uw offerte dan nauwkeurig en kunnen u vaak een scherper voorstel doen.

TEKSTSCHRIJVEN

Een geslaagde productie valt of staat met een goede tekst. GrandVoices werkt met gedreven en ervaren tekstschrijvers welke in een handomdraai aangeleverde teksten veranderen in frisse en “lekker bekkende” scripts. De teksten kunnen na akkoord direct worden doorgestuurd naar de studio voor opname. Onze tekstschrijvers kunt u uiteraard ook inzetten om een tekst “from scratch” te schrijven.

Internationale stemmen

INTERNATIONAAL STEMMENBESTAND

GrandVoices levert voice-overs en stemacteurs in vrijwel alle talen. Zo vindt u bij ons de juiste stem in bijvoorbeeld: Engels, Frans, Spaans en Portugees. Maar ook stemmen in talen als: Roemeens, Russisch, Afrikaans, Hongaars, Slowaaks, Lets of Noors. Bestel bij ons ook direct professionele vertaling! Vraag ons gerust om stemdemo’s te sturen in de taal die u nodig hebt.

Goedekope voiceover

Scherpste prijs voor voiceover

ALTIJD EEN VOICE-OVER VOOR DE SCHERPSTE PRIJS

Bij GrandVoices heeft u altijd de beste prijs voor de beste kwaliteit.
Ergens toch goedkoper? Wij kunnen u in de meeste gevallen een scherper
aanbod doen met de GrandVoices OfferteCheck. Wij informeren u graag.

Stemadvies

GRATIS STEMCASTING

Kom goed beslagen ten ijs en laat u door onze ervaren voicebookers
gratis adviseren over welke stem het beste bij uw bedrijf en productie past.

LAAT VAN U HOREN ..

Vul hier uw gegevens in:

    Bent u al klant van GrandVoices?

    Upload bestanden (optioneel):