Skip to main content

StemcastingVind de juiste stem voor uw productie!

GRANDVOICES STEMCASTING

Stemcasting is een verstandige keuze! Maak gratis gebruik van de stemexpertise van GrandVoices stemmenbureau om precies de voice-over te vinden die past bij je audiovisuele productie. Naast het vinden van de juiste stemacteur bedenken we ook welke tone-of-voice bij je boodschap aansluit.

WE WETEN WAAR WE OVER SPREKEN

GrandVoices bestaat uit een team van zowel ervaren voicebookers als voice-over’s en stemacteurs. Als stemmenleverancier en stemcasters weten we goed in te schatten, welke stem een extra impuls aan een merk kan geven. We hebben talloze stemcasting verzorgd voor o.a.  commercials, animaties, documentaires, e-learning en zelfs voor professionele voicemails. Het mooiste van alles: onze stemcasting is helemaal gratis.

VOORBEELD VAN EEN VOICECASTING

Laten we eens een voorbeeld geven: Autobedrijf Joop van Mill is gespecialiseerd in Aziatische automerken en zocht een passende stem voor een radiocommercial. GrandVoices vond de passende stem die bij de luisteraars bleef hangen. Inmiddels wordt deze stem al jaren ingezet voor vele commercials van het autobedrijf.
Beluister de spot hier:

Tone-of-Voice

Soms hoeven we niet door velen stemmen te zoeken maar vinden we een passende voice-over waar alleen een specifieke tone-of-voice bij bedacht moet worden. De ware magie begint in de stemstudio.

Extra’s

Met de uitgebreide extra stemdiensten van GrandVoices zoals mastering, SFX, teksthulp en audiobranding, kunnen we je stemproductieproces volledig ondersteunen en optimaliseren.

BrandVoice

Stemcasting is net een soort huwelijksbemiddeling: we zoeken een voice-over die straks de stem van je merk zal worden en wanneer goed gecast, misschien wel een combinatie voor het leven.

Ben je er klaar voor?

Begin met voicecasting:

  FORMULIER STEMCASTING

  Waar zoek je een stem voor?

  Aantal minuten:

  Voorkeur stem:

  Hoe spreekt je je klanten aan?

  Heb je al een script?

  Voeg eventueel een script of bestand toe:

  × Chat met ons!