Skip to main content

StemcastingVind de juiste stem voor uw productie!

STEMCASTING

GrandVoices helpt u de perfecte stemacteur of -actrice te vinden die past bij uw merk en doelgroep, voor elke soort productie. Met onze stemcasting vinden we precies de stem die bij uw bedrijf aansluit!

DE PERFECTE STEM

Bij GrandVoices begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste stem te vinden die uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen. Daarom bieden wij met trots onze stemcasting diensten aan om u te helpen de perfecte stemacteur of stemactrice te vinden die aansluit bij uw klanten en de uitstraling van uw bedrijf kan versterken.

WE WETEN WAAR WE OVER PRATEN

Ons team van ervaren professionals werkt nauw samen met u om uw doelstellingen en merkwaarden te begrijpen en te vertalen naar een passende stem. Of het nu gaat om een commercial, animatie, documentaire, e-learning of professionele voicemail, wij zorgen voor een stem die uw boodschap overbrengt op de juiste manier en bij de juiste doelgroep.

Stemcasting

Onze ervaren professionals zetten zich in om een stem te vinden die niet alleen past bij uw bedrijf, maar ook uw boodschap op de juiste manier overbrengt. Aarzel niet om het onderstaande formulier in te vullen en ons te laten helpen!

 

Extra’s

Onze uitgebreide selectie van aanvullende diensten, waaronder mastering, SFX, teksthulp en audiobranding, stellen ons in staat om uw productieproces volledig te ondersteunen en te optimaliseren.

Diepgaander

De kracht van een stem kan uw organisatie een unieke en gedenkwaardige uitstraling geven. Wij kunnen echter nog veel verder gaan voor u en bieden we ook andere opwindende mogelijkheden. Blijf op de hoogte voor meer informatie!

Laat ons u helpen!

Vul deze korte vragenlijst in:

  FORMULIER STEMCASTING

  Waar zoek je een stem voor?

  Aantal minuten:

  Voorkeur stem:

  Hoe spreekt je je klanten aan?

  Heb je al een script?

  Voeg eventueel een script of bestand toe: