Skip to main content

Voice2MailDé professioneel ingesproken voicemail!

Professionele opnames voor uw telefoonsysteem!

GrandVoices stemmenbureau is al jaren een toonaangevend op het gebied van professioneel ingesproken opnames voor uw telefoonsysteem en voicemail. Samen met 0031 ICT bieden wij u de mogelijkheid om eenvoudig uw professionele stem te bestellen.

UITSTEKENDE GELUIDSKWALITEIT

Met GrandVoices stemmenbureau bent u verzekerd van hoogwaardige welkomstboodschappen. Onze professionele stemacteurs spreken de boodschappen voor u in, zonder achtergrondruis of tikjes. Het beste van alles is dat 0031 ICT dit alles voor u installeert op uw telecomsysteem.

SNEL & FLEXIBEL

Door de korte lijnen en samenwerking met onze partner 0031 ICT worden de professionele opnames voor uw telefoonsysteem razendsnel voor u geïnstalleerd.

Wanneer u wijzigingen wilt aanbrengen is dat natuurlijk ook binnen mum van tijd geregeld!

MELDING VOOR DE FEESTDAGEN?

Staan de feestdagen weer voor de deur en wilt u, uw klanten op een professionele manier melden dat u niet of minder goed bereikbaar bent? Geen probleem! Bestel uw opnames en we zorgen ervoor dat u op tijd bent met het installeren van de juiste begroeting!

KLAAR VOOR DE TOEKOMST!

Omdat de mogelijkheden van de samenwerking tussen GrandVoices en 0031 ICT eindeloos zijn, bent u in één keer klaar voor de toekomst. Verbeter dus uw telefonische bereikbaarheid en uitstraling met een professionele stem van GrandVoices stemmenbureau met de vertrouwde service van 0031 ICT!

Goede tekst nodig?

Voor we het vergeten:
We helpen u ook graag bij het schrijven van het juiste script!
Of natuurlijk het bijschaven wanneer u al een tekst hebt geschreven.

MEER WETEN OF BESTELLEN?

Heeft u nog vragen of wilt u direct bestellen?
Vul dan het formulier hiernaast in en wij nemen
zo snel mogelijk contact met u op.

Voicemail professioneel in laten spreken door een voice-over spreekstem. Voice2mail is een voicemailservice voor professionele stemmen voor voicemailsysteem van o.a. Vodafone, KPN, T-mobile, Orange en meer. Doorschakelen naar voicemail werkt zeer eenvoudig. U krijg een eigen professioneel ingesproken voicemail op uw eigen voicemailnummer. Zakelijke voicemailbox inlaten spreken. Spreekstemmen in meerdere talen. Voiceoverstem van uw keuze.

VUL HIER UW GEGEVENS IN:

    Gewenst product:

    Extra's: MasteringSpoedTekstschrijvenVertalingAlleen stem

    Upload bestanden (optioneel):