Skip to main content

Voicemail in laten sprekenMet professionele voice over

SEBASTIEN DE GRAND

Sébastien is de gedroomde keuze voor jouw volgende project! Naast zijn rol als oprichter en eigenaar van GrandVoices stemmenbureau, heeft hij jarenlange ervaring als een van de meest succesvolle en bekende voice-overs in de industrie.

Zijn veelzijdige stemgeluid is te horen geweest in honderden radio- en televisiecommercials, en hij weet als geen ander de perfecte toon en emotie in een productie te leggen om de boodschap over te brengen.

Sébastiens warme en frisse stemgeluid is perfect inzetbaar voor allerlei soorten projecten en merken, van reclamespots tot documentaires en van e-learning tot telefooncentrales. Hij weet zich moeiteloos aan te passen aan verschillende stijlen en doelgroepen en weet precies de juiste snaar te raken.

 

RUSTIG & WARM

Sébastien was o.a. de stem van de Dierenbescherming.
Een rustige voice-over die toch blijft boeien en niet saai wordt,
ook bijvoorbeeld erg geschikt voor E-learning.

TELEVISIECOMMERCIALS

Met honderden commercials op zijn naam, heeft Sébastien de Grand zijn stempel gezet op de reclamewereld. Enkele voorbeelden van commercials waarvoor hij zijn stem leende zijn onder andere Keukenconcurrent, Parcel International, Nature Box en Head & Shoulders. Zijn veelzijdige en frisse stemgeluid maakt hem de perfecte keuze voor radio- en televisiecommercials van elk formaat.

MISSCHIEN IETS APARTERS?

Zoekt u nét even een ander geluid of heeft u een voice-over in het Engels nodig?
Geen probleem, Sébastien is een erg flexibele voice-over dus multi-inzetbaar!

POLYGOONSTEM

Sébastien de Grand heeft met zijn verbazingwekkende imitatie van Bloemendal’s stem de aandacht getrokken van velen in de mediawereld. Als gevolg daarvan wordt hij al jaren veel gevraagd om zijn stem te verlenen aan diverse audiovisuele producties. Met zijn stem, die net zo autoritair en helder klinkt als die van Bloemendal, heeft Sébastien een indrukwekkend en uniek element toegevoegd aan de vele producties waar hij aan heeft bijgedragen.

Snel & Flexibel!

Sébastien is de huisstem van GrandVoices stemmenbureau.
Dit staat garant staat voor een snelle en flexibele levering en een hoge kwaliteit.
Think Grand!

SEBASTIEN’S STEM BOEKEN

Prijsopgave nodig of direct boeken?
Vul hiernaast uw gegevens in en we
nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Soort productie:

    Extra's:
    MasteringSpoedTekstschrijvenVertalingAlleen stem

    Upload bestanden (optioneel):