Skip to main content

Voice-over Randy Schell overleden

Voice-over artiest Randy Schell, welke promo’s en voice-overs insprak voor talloze TV programma’s waaronder ‘Fear the Walking Dead’, ‘Dancing with the Stars’ en ‘life in pieces’, stierf zaterdag tijdens een ongeval met parachutespringen in Houston.

In een verklaring uitgebracht door Houston Skydive Spaceland was te lezen dat het ongeval gebeurde toen twee ervaren skydivers met licentie per ongeluk tegen elkaar botste. De verklaring van Skydive Spaceland (die ten onrechte zegt 7 juli in plaats van 8 juli) noemt Schell niet als een van de verongelukte parachutisten. Dit heeft de manager van de stemacteur uiteindelijk bevestigd aan de Houston media.

Skydive Spaceland
Volgens Skydive Spaceland hadden “beide springers eerder op de dag ten minste 1 had succesvolle skydive gemaakt die dag, hadden ze beide een track record van honderden of duizenden skydives en gebruikte ze hun eigen  parachute uitrusting. Beide parachutes werkte naar behoren en het weer was niet van invloed op het ongeval.

Schell was een bekende Amerikaanse voiceoverstem en te horen reclames voor o.a. McDonald’s, Coca-Cola, Geico, Nike en Levi’s en vele andere. Ook sprak hij televisiepromo’s in voor NBC’s Blindspot en History’s American Restoration. Volgens zijn website randyschell.com, sprak hij in voor radio- en TV-stations in Chicago, Houston, Denver, Miami, Philadelphia, Detroit, New Orleans, San Anton.

Reageer op dit artikel: