Skip to main content

De Pauluskerk organiseert een uitje naar Kinderdijk en heeft uw hulp hierbij hard nodig! De Pauluskerk ontvangt geen subsidies. Dat is de reden waarom wij deze crowdfundactie zijn gestart om dit uitje voor onze bezoekers mogelijk te maken. In totaal kunnen 80 bezoekers mee voor 1 dag inclusief boottocht en lunch. De dagen van veel van onze bezoekers zijn leeg. Er even tussenuit kan bijdragen aan een positief gevoel en meer zelfvertrouwen. U kunt al een bijdrage leveren vanaf € 5. Voor € 35,- draagt u bij aan een uitje voor 1 persoon.

De Pauluskerk in Rotterdam is een diaconaal centrum voor mensen in de knel: mensen zonder verblijfspapieren, dak-en thuislozen, psychiatrische patiënten kunnen in de PK 7 dagen per week van 9.00-21.00 uur terecht. Daarnaast kunnen zij elkaar in de Pauluskerk ontmoeten, aanschuiven voor een maaltijd of gebruik maken van de spreekuren van een maatschappelijk werkster, arts of predikant of gewoon voor een kop koffie of thee. De Pauluskerk krijgt geen subsidie en moet het hebben van donaties en giften. De dagen van al deze mensen zijn leeg. Daarom vindt de Pauluskerk het belangrijk om met de bezoekers een dag in een andere omgeving te organiseren: een dag zonder zorgen en met elkaar iets leuks beleven.

GrandVoices heeft de voice-over voor de Pauluskerk kosteloos geleverd. De tweede sponsoring die het stemmenbureau aan de kerk doet. Eerder in 2015 heeft GrandVoices de Pauluskerk ook al gesteund met een soortgelijke crowdfunding actie.

Doneer ook!

Doe ook mee en steun de Pauluskerk!
U kunt een al bijdrage leveren vanaf € 5.

Voor € 35,- draagt u bij aan een uitje voor 1 persoon.

Klik hier om mee te doen:

Reageer op dit artikel: